Печиво "Серпантин" - Image

Печиво "Серпантин"

Number of servings: 10Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З'явилося бажання порадувати близьких домашнім печивом? Значить запропонований рецепт як не можна до речі. Печиво "Серпантин" обов'язково сподобається всім домашнім. Печиво за цим рецептом смачне, ароматне, розсипчасте, до того ж виглядає дуже ефектно і оригінально. Залежно від того, яке тісто: темне (з додаванням какао) або світле буде розташовуватися зверху, Ваше печиво буде виглядати трішечки по-різному. Враховуйте цей момент. Якщо будете робити подвійну порцію печива, зробіть "серпантинчики" різними.

Ingredients

Вершкове масло

200 г.

Цукор

200 г.

Ванільний цукор

2 ч. л.

Яйця

2 шт.

Борошно

450 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Какао

4 ст. л.

Preparation steps

01

Розтерти масло з цукром і ванільним цукром.

02

Додати яйця і ретельно перемішати.

03

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

04

Тісто розділити на 2 частини. В одну додати какао. Перемішати.

05

Світле тісто розкачати в квадрат.

06

Темне тісто необхідно розкатати в точно такий же за розміром квадрат. Для цього можна вирізати квадрат із фольги (за розміром світлого), і розкачати на фользі темне тісто.

07

Перекласти темне тісто на світле (фольгою вгору).

08

Фольгу прибрати.

09

Згорнути тісто в рулет і покласти його в морозилку на 10-15 хвилин.

10

Рулет розрізати на шматочки (шириною близько 1 см). Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Запікати 20 хвилин при температурі 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min