Спагеті "Ніцца" - Image

Спагеті "Ніцца"

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хоча і вважається, що спагетті - це страва італійців. Вони ж люблять всі такі вироби з борошна. Але тим не менше їх любов до подібних страв поширилася по всьому світу. Тому не дивно, що рецепт цих спагетті має не італійську назву. Зрештою Італія і Франція - сусіди. На перший погляд дуже проста страва в підсумку вийде дуже смачною. Адже до ситних спагетті подається соковитий соус з помідорів з часником і цибулею. Часник грає тут важливу роль. Адже саме він надає той насичений аромат, який приверне ваших рідних до столу, щоб по-швидше спробувати цю страву. Сир, у свою чергу, робить страву трохи м'якшою. Тому кожен інгредієнт тут незамінний.

Ingredients

Спагеті

100 г.

Оливкова олія

30 г.

Вершкове масло

15 г.

Ріпчаста цибуля

80 г.

Помідор

1 шт.

Зубчик часнику

2 шт.

Сир (твердий)

40 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.

02

Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.

03

Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Спагеті "Ніцца" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua