Парфе з рікоти з манго і лаймом - Image

Парфе з рікоти з манго і лаймом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.

Ingredients for the recipe

Big Mango, pc
99.90

Big Mango, pc

Ingredients

Big Mango, pc

2 шт.

Sterilgarda Ricotta Cheese 250g

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

JohnTop Lime Juice 230ml

1 ст. л.

Еdems Green Tea with Lime Zest and Mint Leaves 100g

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.

02

Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.

03

Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.

04

Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min