
Овочевий салат з кульками з фети і маслин
Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд. Літній вітамінний салат прекрасно вгамує голод і наситить організм вітамінами. Замість фети можна використовувати бринзу. Вийде також смачно. Прикрасити салат можна петрушкою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
200 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Bell Pepper
200 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
15 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.
02
Очищений перець нарізати соломкою.
03
Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.
04
Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.
05
Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.
06
Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.
07
У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores