Овочеві самоси - Image

Овочеві самоси

Number of servings: 5Cooking time: 3 h 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Самоси - це традиційне блюдо індійської кухні, вони нагадують смажені або печені пиріжки. Але в тісті для самосів немає дріжджів, яєць і молока, тому їх приготування особливо актуальне у піст. Начинка для самосів може бути самою різною: овочевою, фруктовою, сирною, бобовою. Але головне в рецепті приготування самосів - це спеції, прянощі і приправи. Їх потрібно класти багато, з їх поєднанням можна сміливо експериментувати: часник, куркума, сіль, кмин, каррі, горошок, перець та ін. Самоси краще подавати гарячими, але і холодними вони зберігають свої чудові смакові якості.

Ingredients

Кеш'ю

3 ст.

Макадамія

2 ст.

Капуста цвітна

1,5 шт.

Кокос

1 шт.

Морква

1,5 шт.

Сіль морська

за смаком

Часник

3 шт.

Куркума

1 ч. л.

Кмин мелений

0,5 ч. л.

Карі

1,5 ч. л.

Зелений горошок стручковий

200 г.

Перець червоний стручковий

1 шт.

Preparation steps

01

У чашу блендера покласти капусту, моркву, м'якоть кокоса, горіхи, подрібнити. Викласти суміш у миску.

02

Додати до суміші в блендері часник, куркуму, сіль, кмин, карі, горошок і перець.

03

Суміш ретельно перемішати вручну. Сформувати з суміші трикутнички, викласти на сушку, температура 40°C, сушити протягом 3 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Овочеві самоси – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua