
Оссобуко
Буває так, що для окремих страв потрібні ті або інші частини м'яса. Наприклад, страви з голяшки у нас відразу асоціюються з заливним. І інші рецепти страв просто не приходять в голову. Пропонуємо сьогодні розширити кулінарні горизонти і приготувати ексклюзивну страву під незвичайною назвою - оссобуко. Оссобуко - це традиційна страва італійської кухні, що представляє собою тушковану телячу голяшку. Назва страви оссобуко означає буквально на італійській мові «дірява кістка», оскільки кістка разом з мозком є складовою частиною страви. Тобто голяшка нарізається шматками поперек товщиною близько 5 см. Страва здивує вас своїм незрівняним ні з чим смаком. Біле вино тільки підкреслить цю ексклюзивність.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Beef Broth 500ml
300 мл.
Pink Tomato in Packing
450 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Homemade Butter
50 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
300 мл.
Onion
2 шт.
Celery Stalk
150 г.
Preparation steps
01
На розігрітій сковорідці з вершковим маслом підсмажити нарізану на шматки голяшку з кожного боку по 5 хвилин.
02
Додати біле сухе вино, зменшити вогонь і уварювати, поки вина не стане в половину менше.
03
В іншій сковорідці на оливковій олії підсмажити цибулю і стебло селери. Додати овочі до м'яса.
04
У сковорідку до м'яса додати нарізані помідори і бульйон, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні півтори години.
05
Готову страву подавати з соусом, який утворився в процесі тушкування оссобуко.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores