Мус із курячої печінки з коньяком - Image

Мус із курячої печінки з коньяком

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Мус із курячої печінки з коньяком за зовнішнім виглядом нагадує звичайний паштет із курячої печінки, але відмінності його за смаковими якостями незаперечні. Спробувавши приготований мус, Ви відразу ж відчуєте його ніжну структуру, яка виходить завдяки додаванню збитих вершків. Щоб ще підсилити це відчуття ніжного крему - можна протерти мус через сито. Коньяк додає в блюдо свою неповторну смакову нотку. При подачі до столу мус із курячої печінки можна помістити в тарталетки або намазати на тости.

Ingredients

Печінка куряча

450 г.

Цибуля зелена

2 ст. л.

Коньяк

70 мл.

Вершки збиті

70 мл.

Сіль

0,5 ч. л.

Перець чорний духмяний мелений

5 г.

Перець чорний мелений

5 г.

Масло вершкове

120 г.

Кмин мелений

5 г.

Preparation steps

01

Печінку нарізати середніми шматочками. Розігріти сковороду на вогні, покласти 2 ст. л. вершкового масла, розтопити, викласти на сковороду печінку і подрібнену зелену цибулю. Обсмажувати протягом 2-3 хвилин, перекласти в блендер.

02

Налити в сковороду коньяк, готувати, поки об'єм не зменшиться до 3 ст. л. Після чого, перелити його в блендер.

03

Також в блендер додати вершки, всипати спеції, подрібнити до однорідної маси.

04

Додати в блендер залишки вершкового масла кімнатної температури, повторно збити.

05

Перетерти масу через сито, за смаком додати сіль і перець. Викласти в банку, накрити пергаментом, поставити в холодильник на 2-3 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мус із курячої печінки з коньяком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua