Гриби по-строганівски - Image

Гриби по-строганівски

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже важливий момент, який слід врахувати під час готування грибів, це їх рівень небезпеки для людського організму. Адже дуже часто люди труяться грибами, особливо тими, які збирають самі, і які потім неправильно готують. Але якщо гриби вибирати правильно, то вони несуть багато користі людині. По-перше, в них невеликий відсоток жирів, що дозволяє їсти гриби навіть на вечерю. По-друге, в них дуже багато мікроелементів, яких потребує наш організм. Тому, якщо ви хочете, щоб гриби вийшли смачними, а головне - соковитими, спробуйте приготувати їх за нашим рецептом "Гриби по-строганівськи ".

Ingredients for the recipe

Fresh Royal Champignons
169.00

Fresh Royal Champignons

per 1 kg

Ingredients

Fresh Royal Champignons

900 г.

Borovychok Dried Porcini 100g

10 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

150 мл.

Young Onions

2 шт.

Homemade Butter

75 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Auchan Ground Nutmeg 55g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Нагріти вино у невеликій каструлі, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, додати білі гриби і залишити вимочувати.

02

Цибулю нарізати скибочками і розібрати на півкільця. У сковорідці на повільному вогні розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю. Викласти на тарілку. Збільшити вогонь і обсмажити половину свіжих грибів, періодично додавати вершкове масло. Додати їх в цибулю, потім все перекласти назад в сковороду.

03

Білі гриби подрібнити і помістити в сковороду разом із вином, посолити і поперчити. Довести до кипіння і відразу зменшити температуру. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Зняти з вогню, додати сметану і порцію тертого мускатного горіха. Підігріти, не доводячи до кипіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min