М'ясо по-циганськи - Image

М'ясо по-циганськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цигани завжди асоціюються у нас з піснями та запальними танцями. Мало хто знає, що вони вміють не тільки вміло танцювати, а й готувати. Основою багатьох страв циганської кухні є м'ясо. Його смажать на чавунній сковороді, тушкують із зеленню, овочами, обсмажують на вогнищі, як шашлик, готують з м'яса фарш, яким наповнюють традиційні коржі або перець. Поспішаємо поділиться одним з найулюбленіших рецептів цього народу - "М'ясо по-циганськи". Для приготування знадобитися яловичина або баранина, і, звичайно, насолоджуватися улюбленим напоєм циган потрібно тільки з вином. Сподіваємося, що ця страва стане такою ж улюбленою і для вас!

Ingredients

М'ясо (яловичина)

1 кг.

Лимон

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець (чорний мелений)

за смаком

Часник

1 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо (яловиче) нарізати маленькими шматками і пропустити один раз через м'ясорубку. Можна також дрібно нашаткувати ножем до отримання фаршу.

02

Дуже дрібно нарізати часник. Потім уздовж розрізати лимон і видавити руками сік (можна викоритати соковижималку).

03

Фарш посолити, поперчити і полити оливковою олією. Додати часник і добре перемішати.

04

Сформувати з фаршу кругляші й викласти в ємність. Залити лимонним соком. Закрити кришкою, помістити в холодильник на ніч. Наступного дня м'ясо готове до вживання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

М'ясо по-циганськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua