Мигдальне печиво - Image

Мигдальне печиво

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

У колекції кожної сучасної господині мають бути зібрані тільки кращі рецепти. Тому цей диво-рецепт займе гідну позицію кращих з кращих. Якою страва вийде у вас - ніколи не знаєш, оскільки у кожного вона виходить по-своєму, по особливому. Зайва " щіпка" того, або іншого інгредієнта може внести свої корективи у створенні улюбленої випічки. Щоб все вийшло на вищому рівні, слідуйте нашим підказкам, і все неодмінно вийде! Мигдаль в цьому солодкому рецепті можна використати не лише за основу в приготуванні печива, але і як прикрасу. Встояти перед хрустким, ніжною печенюшкою не зможе жоден ласун. Чому? Уся відповідь в цих ласощах, - просто спробуйте!

Ingredients

Мигдаль (мелений)

120 г.

Борошно

300 г.

Яйце

3 шт.

Цукор

150 г.

Сіль

за смаком

Олія соняшникова

2 ст. л.

Preparation steps

01

Яєчний жовток відокремити від білку. Жовток збити (1 шт.) з борошном, а білки (3 шт.) з цукром. Потім з'єднати обидві маси, додати мелений мигдаль і продовжувати збивати.

02

Деко для запікання застелити папером для випічки і ретельно змастити олією. Викласти тісто за допомогою столової ложки. Печиво повинне вийти у вигляді коржиків.

03

Розігріти духовку до 180°C градусів. Випікати слід 10-15 хвилин, залежно від товщини тіста.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мигдальне печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua