
Мигдальне печиво
У колекції кожної сучасної господині мають бути зібрані тільки кращі рецепти. Тому цей диво-рецепт займе гідну позицію кращих з кращих. Якою страва вийде у вас - ніколи не знаєш, оскільки у кожного вона виходить по-своєму, по особливому. Зайва " щіпка" того, або іншого інгредієнта може внести свої корективи у створенні улюбленої випічки. Щоб все вийшло на вищому рівні, слідуйте нашим підказкам, і все неодмінно вийде! Мигдаль в цьому солодкому рецепті можна використати не лише за основу в приготуванні печива, але і як прикрасу. Встояти перед хрустким, ніжною печенюшкою не зможе жоден ласун. Чому? Уся відповідь в цих ласощах, - просто спробуйте!
Ingredients
Мигдаль (мелений)
120 г.
Борошно
300 г.
Яйце
3 шт.
Цукор
150 г.
Сіль
за смаком
Олія соняшникова
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яєчний жовток відокремити від білку. Жовток збити (1 шт.) з борошном, а білки (3 шт.) з цукром. Потім з'єднати обидві маси, додати мелений мигдаль і продовжувати збивати.
02
Деко для запікання застелити папером для випічки і ретельно змастити олією. Викласти тісто за допомогою столової ложки. Печиво повинне вийти у вигляді коржиків.
03
Розігріти духовку до 180°C градусів. Випікати слід 10-15 хвилин, залежно від товщини тіста.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores