
Пшоняна каша з гарбузом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
400 г.
Millet
200 г.
Milk 2.5% 900g
1 л.
Raisins
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Очистити від шкірки гарбуз і нарізати його невеликими шматочками.
02
Налити молоко в каструлю і довести до кипіння. Потім покласти в молоко шматочки гарбуза і проварити так 5-10 хвилин.
03
Додати в каструлю цукор, сіль і корицю.
04
Потім промити пшоно під водою і теж додати в каструлю. Ретельно перемішати і залишити варитися приблизно 15-20 хвилин.
05
Після чого зняти каструлю з вогню. Промити родзинки, додати їх до каші і перемішати.
06
Далі кашу перекласти у форму, призначену для духовки або ж розкласти її по глиняних горщиках.
07
Зверху на кашу покласти шматочки масла і щільно закрити кришкою або щільно замотати фольгою.
08
Поставити форму (або горщики) в духовку, розігріту до 180°C і готувати 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)