Лимонно-кокосове печиво - Image

Лимонно-кокосове печиво

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви звикли годувати своїх близьких корисними і натуральними продуктами і вам захотілося побалувати їх чимось солоденьким - пропонуємо вашій увазі лимонно - кокосове печиво. Просте в приготуванні, ніжне і м'яке всередині , хрустке зовні , це печиво займе гідне місце серед ваших кулінарних шедеврів. Натуральний лимонний сік і цедра лимона надають йому кислинку, а кокосова стружка - солодкуватий присмак і аромат. Справжнє вершкове масло і свіжі яйця роблять наше печиво корисним і безпечним навіть для самих маленьких ласунів. А дітям старшого віку додадуть сили і енергії на цілий день.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

120 г.

Homemade Butter

100 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Coconut Flakes

3 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ст. л.

Auchan Vanilla Sugar 8g

2 ч. л.

Dobryk Baking Powder

0,5 ч. л.

Lemon

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З лимона зняти цедру, натираючи на дрібній терці. З самого лимона вичавити 2 ст. л. соку.

02

Розтерти м'яке вершкове масло, цукор і ванільний цукор.

03

Додати в масу яйце, цедру, лимонний сік, сіль, кокосову стружку. Все ретельно перемішати.

04

Додати розпушувач і борошно частинами, вимішати до однорідності. Поставити в холодильник на 1-2 години.

05

Розділити тісто на 20 шматочків, скачати з кожної кульки. Розкласти їх на деко, кожен придавити рукою, щоб утворився коржик.

06

Поставити в розігріту до 180°C духовку на 20 хвилин.

07

Готові печива повністю остудити.

08

Подаючи на стіл, можна прикрасити ягодами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min