Курячі рулетики в беконі - Image

Курячі рулетики в беконі

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Курячі рулетики в беконі - швидка в приготуванні, ситна, апетитна і дуже смачна страва. При запіканні куряча начинка просочується запаморочливим ароматом бекону, який в свою чергу покривається хрусткою скоринкою. Завдяки цьому всередині рулетики залишаються дуже ніжними, м'якими і соковитими. Страву можна подавати разом з гарніром, а можна представити у вигляді закуски і подати до нього соус. Рулетики з курки виглядають дуже гарно, тому ідеально підійдуть і для святкового столу.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

300 г.

Auchan Bavarian Raw-smoked Bacon 150g

100 г.

Kaiser Bun

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Almond Pitted Prunes 75g

100 г.

Bakalland Walnut Kernels 200g

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.

02

Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.

03

Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.

04

У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.

05

Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min