Курка по-мисливськи - Image

Курка по-мисливськи

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зараз курку можна купити в будь-якому супермаркеті чи магазині. Так що головне ваше завдання - вибрати свіжу і не надто велику тушку курки вагою 1 кг, бажано в охолодженому вигляді (у такому вигляді більш якісна). З цим завданням ви впораєтеся на відмінно, ми в цьому впевнені, так само як і з приготуванням страви. Що будемо робити з куркою в цьому рецепті? Тушкувати в томатному соусі. І куди ж без прикраси - зелень універсальний варіант доповнення будь-якої страви. Соковите, ніжне м'ясо із зеленню - закрутить голову своїм неповторним смаком!

Ingredients

Курка

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Олія оливкова

3 ст. л.

Борошно

100 г.

Помідори

600 г.

Маслини

100 г.

Вино (біле сухе)

200 мл.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Цукор

за смаком

Петрушка

1 пучок

Базилік

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю (середнього розміру) очистити від лушпиння і нарізати кубиками.  Обсмажити в маслиновій олії. Потім перекласти у каструлю.

02

Приготувати суміш: насипати борошно, сіль, перець і перемішати все в глибокій тарілці. Курку порізати на великі шматки і обваляти в отриманій суміші. У сковороді розігріти маслинову олію і обсмажити куряче м'ясо до утворення золотистої кірочки.

03

Помістити просмажене м'ясо в каструлю з цибулею. Перейти до приготування соусу.

04

У сковороду з олією, де смажилося куряче м'ясо налити біле вино. Перемішати і довести до кипіння.

05

Потім соус перелити в каструлю з м'ясом, додати помідори (у власному соку), сіль, перець і цукор. Все залити водою, покриваючи курку цілком. Тушкувати на слабкому вогні 45 хвилин.

06

У кінці приготування додати у блюдо петрушку, маслини, базилік.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курка по-мисливськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua