Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі - Image

Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рікота - смачний і корисний продукт, який по праву можна назвати візиткою сонячної Італії. Традиційний італійський сир готують у багатьох регіонах країни. Рікоту використовують як начинку для равіолей, пиріжків та млинців, вона підходить для запіканок. Без неї важко уявити собі деякі різновиди лазаньї. Використовують знаменитий італійський молочний продукт і в десертах. Додана в різні страви: салати, супи, другі страви з м'яса, риби і грибів, рікота гармонійно поєднується з іншими продуктами. Крем-сир із рікотти, шинки і зеленої цибулі з підсмаженими шматочками багета - варіант швидкого і ситного сніданку.

Ingredients

Сир рікота

200 г.

Вершки

4 ст. л.

Цибуля зелена

1 шт.

Шинка

100 г.

Багет

1 шт.

СІль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

У миску покласти сир, додати вершки, перемішати до однорідності. Посолити і поперчити за смаком суміш.

02

Шинку подрібнити, додати до вершкової суміші. Цибулю дрібно нарізати, також додати в миску до сирно-вершкової суміші. Ретельно перемішати.

03

Розігріти сковороду, обсмажити з обох сторін нарізаний багет. При подачі викласти тости із багету на тарілку, зверху викласти сирно-вершкову масу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua