Коул слоу з ананасами - Image

Коул слоу з ананасами

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат Коул Слоу популярний вже багато століть, його готували ще в Стародавньому Римі. Головні інгредієнти салату - терта свіжа морква і тонко нашаткована капуста. Незвичайна назва так і перекладається: по-голландськи kool sla - салат з капусти, по-англійськи slaw -шинкована капуста. Краще використовувати молоду білокачанну, ніжну савойську або пекінську капусту. Оригінальність смаку салату додає заправка, базовими складовими якої є сметана, майонез і гірчиця. Іноді додають оцет, сік лимона, соєвий соус. Крім основних інгредієнтів господині додають в салат яблуко, корінь селери, ананаси і апельсини. Салат виходить яскравим на вигляд і смак і дуже вітамінним за складом.

Ingredients

Капуста

400 г.

Морква

300 г.

Ананас консервований

200 г.

Майонез

2 ст. л.

Сметана

2 ст. л.

Гірчиця

за смаком

Preparation steps

01

Капусту і моркву промити під холодною водою, очистити, нашаткувати.

02

Ананаси витягнути з банки, рідину злити, нарізати невеликими шматочками.

03

Змішати в якості соусу сметану і майонез, додати за смаком гірчицю. Перемішати.

04

Змішати в салатниці моркву з капустою, додати ананаси, заправити соусом і перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min