Коурма лагман - Image

Коурма лагман

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.

Ingredients for the recipe

Steak Meat
444.90 - 456.90

Steak Meat

per 1 kg

Ingredients

Steak Meat

75 г.

Pink Tomato in Packing

30 г.

Carrots

30 г.

Onion

30 г.

Garlic

5 г.

Meat broth Big spoon 10g

50 г.

Taia Egg Noodles Pasta 400g

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.

02

Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.

03

Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.

04

Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min