
Корейський салат із редьки
Салати по-корейськи вже давно стали популярними в нашій країні, і їх часто можна зустріти на святковому столі. Один з таких салатів - корейський салат з редьки. Він виходить соковитим і хрустким, з особливим ароматом корейських приправ, в міру гострим і з приємним кислуватим присмаком. Для приготування цієї страви можна використовувати різні види редьки. Це редька чорна зимова, редька зелена або японська редька. Вони трохи різняться за смаковими якостями, але всі без винятку є найціннішим і кориснішим овочем. Редька містить величезну кількість необхідних людині мікроелементів, багата на мінеральні речовини і органічні кислоти, ефірні масла і глюкозиди.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Winetime Salad with Cabbage, Radish and Herb 250g
400 г.
Carrots
200 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
100 г.
Garlic
3 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
4 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
2 ст. л.
Spice Coriander Ground
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Packed Red Hot Peppers
за смаком
Preparation steps
01
Редьку промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
02
Моркву також промити, очистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
03
Перець очистити від насіння і порізати дрібною соломкою.
04
Для заправки необхідно: змішати олію, оцет, коріандр, сіль, два види перцю і пропущений через прес часник.
05
У салатник покласти редьку та моркву, трохи пом'яти їх руками. Додати солодкий перець, влити заправку, все добре перемішати.
06
Потім салат прибрати на ніч у холодильник, щоб він настоявся.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores