Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами - Image

Китайський суп з фрикадельками і деревними грибами

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Незважаючи на те, що китайські господині використовують для приготування першого приблизно ті ж продукти, що і ми з вами (м'ясо, птиця, капуста), смак традиційних домашніх супів нам не здасться банальним, адже в їхньму складі зустрічаються ще й такі компоненти як, наприклад, водорості або сухі деревні гриби. До речі, китайці вважають, що використання сухих складових у супі навіть бажаніше, оскільки це робить смак бульйону більш насиченим. Давайте перевіримо це на практиці і приготуємо китайський традиційний суп із фрикадельками зі свинини, деревними грибами і капустою.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

250 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Napa Cabbage

невеликий кочан

Sa Giang Rice Vermicelli 200g

50 г

Onion

1 шт.

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

0,5 см

Salt Egypt

1 ч.л.

Kamis Black Pepper Pea Spices

1 г

Dr.Oetker for baking starch 1000g

1 ст.л.

Meat broth Big spoon 10g

1 л

Auchan Sesame Oil 240ml

0,5 ст.л.

Preparation steps

01

Гриби замочити, як зазначено на упаковці.

02

М'ясо з цибулею і коренем імбиру дуже дрібно порубати (можна зробити це за допомогою подрібнювача).

03

Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води.

04

У чашку викласти рублене м'ясо, влити крохмаль, 100 мл. м'ясного бульйону, вбити яйце і додати 1/4 ч.л. солі. Все як слід перемішати.

05

У глибоку сковороду влити решту бульйону, на сильному вогні довести його до кипіння, потім зменшити вогонь до слабкого.

06

З фаршу сформувати фрикадельки діаметром 2 см. і опустити їх в киплячий бульйон.

07

Трохи проварити, зняти піну, що утворилася, покласти у бульйон гриби муер і влити воду, в якій їх замочували.

08

З капусти повністю зняти верхній шар листя, зберігши тільки серцевину - саме вона знадобиться для супу. Покласти отриману сердцевинку в бульйон і продовжувати варити. Ввести рисову вермішель і ще трохи проварити.

09

Коли бульйон знову закипить, додати чорний перець і ще 1/4 ч.л. солі. У самому кінці готування, коли капуста і фрикадельки добре зваряться, влити кунжутну олію.

10

Китайські супи заведено подавати на стіл у великій супниці. Можна посипати суп дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min