Картопляний млинчик із оселедцем - Image

Картопляний млинчик із оселедцем

Number of servings: 1Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Картопляний млинчик із начинкою з оселедця і буряка - традиційна норвезька закуска. Картопля та оселедець - виграшне поєднання продуктів, що і є запорукою успіху запропонованої закуски. Картоплю треба натирати на самій дрібній тертці. Картопляне тісто для млинчика готується дуже швидко, використовуються традиційні для млинців інгредієнти: яйце, кефір, сода і мука. Мелені перець і коріандр додадуть страві пряний аромат. Із ще теплого рулету із картопляного млинчика зі смачною начинкою з оселедця і буряка вийде три апетитних млинчика, перев'язаних пір'ям зеленого лука.

Ingredients

Борошно

1 ст. л.

Картопля

1 шт.

Буряк

1 шт.

Яйце

1 шт.

Кефір

1 ст. л.

Коріандр мелений

за смаком

Сода

1/2 ч. л.

Лимонний сік

1 ч. л.

Сіль, перець

за смаком

Олія

10 мл.

Оселедець (філе)

150 г.

Сметана

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити, помити, потім натерти на дрібній терці. Перекласти в глибоку миску. Додати яйце, кефір, гашеної лимонним соком соди і борошно. Перемішати все. У отримане густе тісто додати сіль, перець і мелений коріандр.

02

У сковороду влити рослинну олію. Розігріти. Вилити тісто. Розподілити рівномірно по усій поверхні сковороди. Прожарити млинчик.

03

Відварити заздалегідь буряк. Очистити. Нарізати соломкою, а оселедець - брусками. На готовий картопляний млинчик викласти буряк і оселедець. Згорнути його в рулет і розрізати на три частини. Скріпити, перев'язавши пером зеленої цибулі. Подавати із сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min