Капуста з анчоусами - Image

Капуста з анчоусами

Number of servings: 1Cooking time: 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми знаємо, як приготувати швидку закуску, щоб вона була поживною і низькокалорійною. І хочемо поділитися нею з вами. Це капуста з анчоусами. Радує той факт, що капусту дуже легко вирощувати навіть у домашніх умовах. Її можна зустріти на городах майже по всій земній кулі. Організм для того, щоб перетравити капусту, витрачає дуже багато енергії, а значить це овоч є ще й дієтичним продуктом. Що стосується анчоусів, то як і всі морепродукти, вони містять багато фосфору і йоду. Крім того, у них дуже високі смакові якості, а ще ця риба досить жирна. Ці продукти добре доповнюють один одного в такій смачній і простій закусці.

Ingredients

Капуста білокочанна

0,25 шт.

Анчоуси солоні

60 г.

Часник

2 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Preparation steps

01

Капусту нашаткувати, як можна тонше.

02

Поставити сковороду на вогонь, влити олію, подрібнити часник, додати в сковороду. Додати анчоуси до часнику. Постійно змішувати. Анчоуси мають перетворитися в соус.

03

Додати в сковороду капусту, перемішати, тушкувати протягом 1 хвилини, викласти на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Капуста з анчоусами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua