
Капуста корейська
Корейська кухня унікальна: її страви настільки колоритні, різноманітні і оригінальні, що просто дух захоплює. І ось Вам черговий кулінарний шедевр наших східних братів – корейська капуста. Ця, здавалося б, проста, практично однокомпонентна страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Головне в цьому рецепті – чітко дотримуватися пропорцій, а також маринувати капусту не менше десяти годин в холодному місці. Що стосується сорту, можете взяти пекінську, білокачанну або навіть кольорову, а червоний перець краще використовувати подрібнений в порошок. Рекомендуємо заготовити побільше гострої закуски на випадок, коли захочеться чогось незвичайного і пікантного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
1,5 кг.
Carrots
2 шт.
Garlic
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Salt Egypt
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Packed Red Hot Peppers
1/2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
100 мл.
Preparation steps
01
Капусту помити. Нашаткувати на середні бруски. Моркву очистити. Натерти за допомогою спеціальної терки брусками.
02
Потім очистити часник. Нарізати кружечками. Викласти усі овочі в посудину шарами.
03
Приготувати маринад. В окрему посудину налити 1,5 л. води. Закип'ятити. Додати цукор, сіль, гвоздику, оцет 70%, рослинну олію і соєвий соус. Перемішати. Варити 3 хвилини.
04
Червоний тертий перець додати в нарізану капусту. Прибрати з маринаду гвоздику і залити ним капусту. Охолодити. Відправити до холодильника на 10 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores