Кабачковий пиріг - Image

Кабачковий пиріг

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.

Ingredients

Борошно

400 г.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Натертий сир

1 ст.

Розпушувач

1 ст. л.

Кабачки (натерті)

2 шт.

Молоко

200 мл.

Яйця

2 шт.

Вершкове масло

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.

02

До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати

03

Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.

04

Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.

05

Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min