Японський шоколадний пиріг - Image

Японський шоколадний пиріг

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

30 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

100 г.

Top Grade Wheat Flour

10 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

за смаком

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

20 г.

Pott Rum 54% 0.7l

10 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

130 мл.

Preparation steps

01

Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.

02

З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.

04

Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min