Японський чізкейк - Image

Японський чізкейк

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner

Всі вивчені і випробувані рецепти випікання пирогів, тортів набридли? І вам хочеться чогось особливого, легкого, витонченого і святкового. Тоді ми можемо вам запропонувати рецепт приготування торта під назвою "японський чізкейк". Торт дуже вишуканий і святковий. Він стане головною прикрасою вашого святкового, солодкого столу. У цього торта абсолютно чарівна текстура. Він ніжний, пористий, повітряний і просто тане в роті. Недарма називається він японським чізкейком. Розумні японці і тут знайшли вихід і перетворили калорійний чізкейк в не менш смачну і полегшену версію. При приготуванні японського чізкейка потрібно дотримуватися всіх етапів приготування і тоді у вас вийде, те що і було задумано.

Ingredients

Вершковий сир (крем-чіз)

400 г.

Вершки, жирність 38%

300 мл.

Цукор

13 ст. л.

Вершкове масло

60 г.

Яйця

6 шт.

Борошно

8 ст. л.

Малина

150 г.

Лимонний сік

30 мл.

Preparation steps

01

У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.

02

Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.

03

До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.

04

Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.

05

Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.

06

На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.

07

Викласти масу у форму.

08

Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.

09

Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.

10

Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.

11

Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.

12

Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.

13

Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min