
Яблучний пряний напій
Яблучний сік - це відмінний напій, який насичує і утамовує спрагу. Запропонований нами сік не лише задовольнить перелічені вище потреби, але і зігріє ноткою пряних трав, чимось нагадує глінтвейн, але без вмісту алкогольних напоїв. Якщо не вистачатиме солодкості в отриманому напої, то можете додати перед подачею ложечку меду - і корисно, і смачно. Яблучний пряний напій можна вважати осіннім напоєм, тому що осінь - це сезон яблук, і зігрітися хочеться саме в цю пору року. Способи подачі - різні, як і осіння погода. У теплі дні можна вживати в охолодженому вигляді, а в холодні дні - в теплому. Насолоджуйтеся кожним ковтком дивовижного яблучного напою і відчуйте як він зігріває і насичує ваш організм.
Ingredients
Сік яблучний
2 л.
Яблуко
2 шт.
Кориця
2 г.
Гвоздика
6 шт.
Лимон
1/2 шт.
Мускатний горіх
щіпка
Preparation steps
01
У каструлю влити яблучний сік. Поставити на повільний вогонь. Додати корицю, 6 гвоздик, і подрібнений мускатний горіх. Перемішати. Довести до кипіння.
02
Узяти мите яблуко, видалити серцевину. Тонкими скибочками нарізати. Збризнути соком лимона. Викласти в ємність. Через сито процідити вже готовий пряний сік прям на яблука. Дати напою настоятися.
03
Готовий сік можна вживати і теплим, і холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores