
Фрикадельки по-італійськи
Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Forcemeat
750 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Bread Crumbs
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Granulated Garlic Seasoning
2 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.
02
Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.
03
Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.
04
Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores