Хрусткий солоний і перчений французький тост - Image

Хрусткий солоний і перчений французький тост

Number of servings: 8Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Тости - ідеальний ранковий варіант. Кращого сніданку на швидку руку не знайдеш. Простіше тостів на сніданок, напевно, тільки вівсянка. Смачний, хрусткий французький тост може стати незвичайним доповненням до будь-якого столу. Кількість солі і перцю кожен визначає по своєму смаку. Немає нічого простішого, ситного і смачного, ніж посмажений до золотистої скоринки хліб з яйцем. Хліб для приготування тостів краще брати вчорашній, можна навіть злегка підсохлий, так як шматочки хліба повинні ввібрати в себе молочно-яєчну суміш і не розвалитися. З тієї ж причини не треба різати хліб занадто тонко. Подавати хрусткі солоні і перчені французькі тости переважніше теплими з гострим кетчупом. Підійде і будь-який інший соус.

Ingredients

Яйця

5 шт.

Хліб

8 скибочок

Вершки

3 ст. л.

Молоко

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Січена зелена цибуля

1,5 ст. л.

Січена кинза

1,5 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Кетчуп

за смаком

Preparation steps

01

У мисці збити яйця з сумішшю молока і вершків, перцем, сіллю, цибулею та кінзою.

02

Нагріти середню або велику сковороду на середньому вогні. На дно налити рослинне масло.

03

Хліб розрізати по діагоналі. Кожен трикутник хліба занурити в яєчну суміш і викласти на розпечену сковороду.

04

Обсмажити з кожного боку по 2-3 хвилини до хрусткої золотисто-коричневої скоринки. Викласти обсмажені тости на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир. Подавати з кетчупом або будь-яким іншим соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Хрусткий солоний і перчений французький тост – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua