
Пиріг Guinness
Дивовижне поєднання темного пива і яловичини. Навіть ті, хто не вживає пива і взагалі його не любить, із задоволенням покуштують цей м'ясний пиріг. Незвичайне поєднання тушкованої яловичини запеченої в пирозі, можливо і вас підштовхне до створення дивовижних страв. Навіть у цьому рецепті не варто дотримуватися певного стандартного набору продуктів. Наприклад, до яловичини в напарники пішов би бекон, а до цибулі з часником - морква і ще інші овочі, які доповнили і так чудовий аромат. Дійсно для створення кулінарного шедевра треба витратити немало часу, але результат вас порадує сповна, ось побачите! Ірландська кухня у вас удома - це можливо вже сьогодні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
700 г.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Onion
2 шт.
Garlic
3 зубчики
Guinness Draught Dark Beer 4.2% 0.44l
400 мл.
Grana Padano 32% cheese
70 г.
Rud Leaf Frozen Dough
170 г.
Homemade Butter
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Rosemary, pc
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати упоперек м'язових волокон чак стейк (частина м'ясного м'якуша з яловичини). Посипати розмарином, сіллю і перцем. Обсмажити.
02
Обчистити цибулю і часник. Пасерувати на 1 столовій ложці олії до золотистого кольору. Перекинути суміш до м'яса.
03
Влити 400 мл. пива Guinness. Додати 1 ст. л. муки і перемішати. Довести до кипіння, а потім на повільному вогні тушкувати 2 години. У результаті повинна вийти густа підлива. Дати охолонути.
04
Спершу змастити форму для пирога вершковим маслом. Розкачати листкове тісто завтовшки 5 мм. Відрізати третю частину тіста, щоб накрити зверху. Велику частину тіста викласти у форму, далі начинку, посипавши твердим сиром, накрити тістом, яке раніше вирізали, і скріпити краї. Щоб тісто добре зліпилося, його рекомендується змастити (краї) збитим яйцем.
05
Духовку розігріти до 180ºС і готувати пиріг 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores