
Гарячий свєкольнік
Гарячий свєкольнік - прекрасна альтернатива борщу. Гарячі страви обов'язкові для повноцінного обіду, і ароматний борщ прекрасно для цього підходить. Гарячий свєкольнік один з найбільш корисних рецептів супу, особливо в вегетаріанському варіанті. При ряді захворювань обміну речовин, при дієті для схуднення дуже рекомендується рецепт свєкольніка гарячого з овочами. Приготувати його не складе особливих труднощів, головне - мати необхідні продукти. А до столу для свеєкольніка гарячого подають пампушки з часником. Заправляють гарячий свєкольнік, як і всі супи з буряка, сметаною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3,5 л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Буряк почистити, розрізати на кілька частин і покласти в каструлю. Залити 2 літри води. Поставити на вогонь і варити до готовності буряка. Буряковий відвар не виливати (він ще стане в нагоді).
02
Остиглий буряк натерти на крупній тертці.
03
Дрібно нарізати цибулю і моркву і обсмажити до м'якості на соняшниковій олії.
04
Очистити помідори від шкірки і натерти на крупній тертці.
05
У глибоку каструлю налити буряковий відвар і ще приблизно півтора літра води. Туди ж додати натертий буряк і смажені цибулю та моркву. Далі кинути лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Поставити каструлю на повільний вогонь, накрити кришкою і настоювати ще 20 хвилин.
06
Подавати до столу в гарячому вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores