Риба з томатами та італійськими травами - Image

Риба з томатами та італійськими травами

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італія – не тільки законодавиця мод, але й ціла кулінарна індустрія. Не секрет, що італійці знають толк в приготуванні смачної, вишуканої і пікантної їжі. І зараз ми це доведемо на прикладі пропонованої страви. Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Так, кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку: він підкреслить природний аромат риби.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

150 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл

Auchan Oregano 20g

3 г

Zucchini

30 г

Pink Tomato in Packing

30 г

Rosemary, pc

2 г

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.

02

Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min