
Риба в картопляній скоринці
Риба в картопляній скоринці стане відмінною закускою у вашому домі. Подавши таку страву на святковий стіл, ви отримаєте масу компліментів від захоплених гостей. Незвичайне, але дуже проста страва, легка у приготуванні. Вона буде під силу навіть починаючій господині. І це ще один варіант, як зробити сімейне меню більш різноманітним і цікавим. При цьому ви можете самі вибирати, якою саме рибою ви хочете пригощати своїх гостей. Страву найкраще подавати разом із соусом або ж легким овочевим салатом. Тут також немає межі для польоту вашої фантазії. Насолоджуйтесь і отримуйте компліменти!
Ingredients
Філе риби
4 шт.
Яйце куряче
2 шт.
Картопля
4 шт.
Борошно пшеничне
20 г.
Сіль
за смаком
Олія рослинна
20 мл.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Додати в картоплю яйця, борошно, сіль і перець. Добре перемішати і довести до однорідної консистенції.
02
Рибу помити, нарізати на шматки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти шматочки риби в борошні, а потім у картопляній масі.
03
Олію розігріти в сковороді. Обсмажити кожен шматочок риби до золотистої скоринки (по кілька хвилин з кожного боку). Подавати можна з салатом або соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores