Фінський суп - Image

Фінський суп

1

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Myasnyy Somelye Rabbit Minced

300 г.

Packed Potatoes

4 шт.

Carrots

2 шт.

Celery Stalk

200 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.

02

Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.

03

Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min