Квасоля з цукіні і часником - Image

Квасоля з цукіні і часником

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.

Ingredients

Оливкова олія

2 ст. л.

Шавлія

2 стебла

Часник

4 зубчик

Консервована біла квасоля

800 г.

Білий винний оцет

1 ст. л.

Цукіні

3 шт.

Preparation steps

01

Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

02

Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.

03

Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.

04

Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Квасоля з цукіні і часником – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua