Джазаріє - Image

Джазаріє

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хто хоч раз бував на Сході, куштував ці солодощі. Їх назва така ж красива, як і самі ласощі - " Джазаріє". Морквяні арабські солодощі сподобаються усім любителям солодкого і незвичайного, а ми з вами знаємо, де знайти такі страви, як не в арабській кухні. Якщо уранці у вас не буде настрою, то приготуйте собі цю страву і відчуєте задоволення і насолоду, хоч і не на східному березі біля моря, але в не менш теплому місці - у себе вдома. Влаштуйте солодку вечерю в компанії друзів і пригостіть їх екзотичними солодощами. Повірте, вони навіть не здогадаються із чого приготований десерт. Морквяно-кокосова солодкість із спеціями - звучить багатообіцяюче, спробуйте!

Ingredients

Морква

400 г.

Цукор

400 г.

Волоські горіхи

150 г.

Лимоний сік

1 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Гвоздика

за смаком

Ванілін

за смаком

Кокосова стружка

1 ст.

Preparation steps

01

Розпочнемо з простого: моркву (бажано свіжу) обмити, почистити і натерти на великій терці. Посипати цукром, перемішати і залишити доки морква не пустить сік. Приблизно на 30 хвилин.

02

Залишити моркву на плиті і варити на повільному вогні, додавши до неї гвоздику, корицю, ванілін і лимонний сік. Коли сироп загустіє, дати йому остигнути.

03

У готовий сироп додати подрібнені горіхи. Сформувати кульки: руки змочити у воді і зліпити з отриманої маси кульки; обваляти їх в кокосовій стружці і викласти на тарілку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Джазаріє – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua