Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів - Image

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.

Ingredients

Fanni Yogurt 2.2% 750g

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

40 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

15 г.

Preparation steps

01

Виноград помити і відокремити від гілочок.

02

Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.

03

Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua