Вершковий соус з болгарським перцем - Image

Вершковий соус з болгарським перцем

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У всі часи кулінари усього світу змагалися в майстерності приготування хороших соусів. Не дарма приготування соусу вважалося справжнім кулінарним мистецтвом. Адже, завдяки вдало підібраній соусу страва здатна заграти абсолютно новими фарбами. Зараз у світі існує багато різних рецептів приготування соусів. Найпопулярнішим і простим у виготовленні вважається вершковий соус. Сьогодні ми вам маємо честь представити рецепт приготування такого соусу. Його можна подавати до різних страв. Він добре поєднується з м'ясом, рибою, макаронами або овочами. Соус не перебиває смак і аромат основних інгредієнтів, а лише витончено підкреслює всю гідність страви.

Ingredients

Болгарський перець червоний

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Вершки

100 мл.

Вино сухе біле

60 мл.

Борошно

1 ст. л.

Сіль

0,25 ч. л.

Червоний перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Порізати цибулину досить великими шматочками, покласти в сковороду з соняшниковою олією і поставити на вогонь. Цибулю злегка обсмажити, добре перемішати, вогонь зменшити, сковороду накрити кришкою і тушкувати цибулю до м'якості.

02

Запекти в духовці перець. Після цього викласти його в тарілку і зверху накрити рушником або фольгою. Залишити на 2-3 хвилини. Шкірку зняти, насіння і плодоніжку вирізати. Перець і цибулю пропустити через м'ясорубку.

03

У сковороді без олії злегка обсмажити 1 столову ложку борошна. До борошна додати овочеву масу, добре розмішати, долити вершки і вино. Розмішати і варити на маленькому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вершковий соус з болгарським перцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua