Свинина по-китайськи - Image

Свинина по-китайськи

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так само, як і в інших країнах світу, у Китаї є свої особливості приготування їжі. Китайська кухня відрізняється надзвичайною різноманітністю страв, технікою їх приготування, а також процесом вживання їжі. Адже для китайців споживання їжі - це ритуал. Пропонуємо вам сьогодні трошечки побути "китайцями" і приготувати страву "свинина по-китайськи". У китайській кухні використовують дуже багато соєвого соусу і рисового оцту. У нашому випадку вони, разом з іншими інгредієнтами, будуть виконувати роль маринаду. Завдяки маринаду і прянощам, м'ясо набуде неповторного смаку, який ні з чим сплутати неможливо. М'ясо, приготоване за цим рецептом буде м'яким, соковитим і танути в роті. Можна м'ясо прикрасити зеленню.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

900 г.

Kaiseki Soy Sauce 1l

50 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Sagiko Pineapple Non-carbonated Drink 0.32l

35 г.

Salvest Ketchup 530g

55 г.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

20 г.

Aro Star Anis Seasoning 100g

за смаком

Eco Ground Cinnamon

3 г.

Akura Rice Vinegar 200ml

12 г.

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

15 г.

Preparation steps

01

Підготувати маринад із соєвого соусу, столової ложки крохмалю, жовтка та щіпки меленої кориці. Порізати м'ясо на шматочки та помістити їх до маринаду на півгодини. Потім свинину обсмажити в глибокій сковорідці у фрітюрі до готовності та відкинути на друшляк для видалення надлишку олії.

02

Окремо для соусу на невеликій кількості олії потомити на середньому вогні нашинкований корінь імбиру, додати шматочки ананасу (свіжого або консервованого), корицю, бад'ян, залити рисовий оцет та перемішати. Потім додати кетчуп та перемішати. Потім додати згущувач з 1 столової ложки крохмалю, розведеної в 2 столових ложках води, перемішати та протушкувати.

03

Тепер до овочів додати на сковорідку м'ясо та розігріти його в соусі. М'ясо по-китайськи готове. Подавати його з рисом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min