
Курячі шніцелі
Пропонуємо вам простий рецепт курячих шніцелів. Ці найніжніші відбивні з курячого м'яса, в красивій скоринці з панірувальних сухарів можуть здивувати вас сьогодні своїм смаком. Курячі шніцелі можуть стати відмінним рішенням для ситного обіду. До того ж, подавати їх можна з будь-яким гарніром. Овочеві гарніри підкреслять ніжність курячого м'яса, а круп'яні і картопляні гарніри зроблять їх більш ситними. Для того, щоб правильно харчуватися не потрібно багато часу, сил і грошей, достатньо лише знати, де можна знайти легкі і доступні рецепти приготування страв. Як у нашому прикладі, шніцелі готуються дуже швидко, і тим не менше ви принесете величезну користь вашому організму.
Ingredients
Куряча грудка
1 шт.
Яйця
3 шт.
Сухарі панірувальні
200 г.
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Взяти курячу грудку і розрізати її широким ножем на поздовжні частини, так, щоб вийшли тонкі шматочки.
02
Кожен з отриманих шматочків, необхідно гарненько відбити, щоб вони набули форми шніцелів.
03
У невелику миску розбити яйця і гарненько збити виделкою, при цьому за смаком підсолити. Після чого поставити сковороду з невеликою кількістю олії на вогонь.
04
Кожен відбитий шматочок необхідно гарненько обваляти в панірувальних сухарях. І потім з обох сторін гарненько вмочити їх в яйцях.
05
Після чого отримані шніцелі обсмажити на розігрітій сковороді приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores