Куряче філе в апельсиновому соусі - Image

Куряче філе в апельсиновому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Куряче філе в апельсиновому соусі - незвичайне, дуже смачне і швидке рішення на вечерю в колі сім'ї. Що дуже цінується в наш швидкісний час. Ваші домашні будуть приємно здивовані, спробувавши ніжне, соковите і м'яке м яcо, що тане в роті. Ця корисна і поживна страва буде прикрасою до будь-якого гарніру. Але ідеально і шикарно виглядає з рисом або картопляним пюре. Апельсиновий соус у поєднанні з йогуртом надає курячому філе своєрідний смак і солодкувату нотку, а червоний гострий перець з часником деяку пікантність і гостроту. Лимон дарує ледве вловиму кислинку і м'якість. Спробуйте цю незвичайну страву з божественним ароматом!

Ingredients

Куряче філе

500 г.

Йогурт

150 мл.

Часник

2 зубчика

Апельсин

0,5 шт.

Червоний гострий перець

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Лимон

0,5 шт.

Preparation steps

01

Часник дрібно порізати.

02

Куряче філе порізати брусочками.

03

З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).

04

З половинок апельсина і лимона вичавити сік.

05

Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.

06

Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.

07

Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.

08

Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.

09

Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min