
Запіканка з квасолі та картоплі
Страва, яка чудово підійде вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту або дієти. Все тому, що в неї входить такий корисний вид бобів, як квасоля, яку, на жаль, ми вживаємо не так часто. Квасоля має велику кількість білків, тому дуже вдало замінить м'ясо і додасть організму енергії. Картопля та квасоля так само поповнять запас вуглеводів і додадуть сил і почуття ситості на довгий час. Зверху запіканку можна посипати тертим сиром і нарізаною зеленню, особливо цікавим стане використання зеленої цибулі. Запіканка з квасолі та картоплі, з хрусткою золотистою скоринкою на поверхні, стане прекрасним варіантом для обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
300 г.
Packed Potatoes
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти рослинну олію (10 мл.) на сковороді і обсмажити цибулю. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Духовку розігріти до 190°C градусів.
02
Квасолю спочатку замочити, а потім відварити до м'якості. Змішати квасолю з пюре і подрібнити блендером до однорідного стану. Змастити форму олією і викласти половину картопляної суміші. Потім укласти шар смаженої цибулі і решту пюре, поставити форму в духовку і запікати близько 20-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores