Морквяний смузі - Image

Морквяний смузі

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.

Ingredients

Морква

3 шт.

Варений ячмінь

50 г.

Зварений гарбуз

50 г.

Апельсин

1 шт.

Концентрат апельсинового соку

170 мл.

Мед

50 г.

Вода

3 склянки

Ванілін

1 ст. л.

Лід

за смаком

Preparation steps

01

Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.

02

Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.

03

Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.

04

Розлити по склянках і подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Морквяний смузі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua