
Борщ із м'ясними галушками
Всі чули про супи з галушками. Fле от борщ з галушками із м'яса - це щось новеньке. Спробуйте швидше приготувати цю страву, тому що вона точно буде користуватися попитом у ваших рідних. Здавна борщ подавали з булочками з часником. Чому б і вам не зробити так само? Пориньте у справжній світ традицій української кухні, приготувавши борщ з м'ясними галушками. Його велика кількість інгредієнтів наситить ваш організм різними вітамінами, які містяться у всіх овочах, а приємний насичений смак такого борщу дуже порадує. Це найкращий варіант для гарного обіду. Адже їсти рідкі страви дуже важливо щодня, а особливо дітям.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Beef Cutlet Meat
300 г.
Carrots
1 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Cabbage
0,5 шт.
Beetroot
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
Tomatino Tomato Paste 25% 70g
30 г.
Homemade Butter
30 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
60 г.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
10 г.
KhMZ Sour Cream 20%
90 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати м'ясні галушки. Для цього цибулю (1 шт.) почистити, подрібнити та обсмажити на олії до золотистого кольору. Яловичину промити, нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, змішати з цибулею, додати яйця, сіль, перець, вершкове масло, воду (2 л.), все перемішати та сформувати невеликі галушки.
02
В кастрюлі з підсоленою водою зварити галушки (приблизно 20 хвилин), витягнути їх шумівкою, а на бульйоні, що залишився зварити борщ.
03
Щоб зварити борщ потрібно картоплю нарізати кубиками та кинути її до киплячої води (бульйон). Дрібно нашинкувати капусту. Додати капусту до борщу, коли картопля буде майже готова. Потім додати чорний мелений перець, дрібно порізані корінь селери та корінь петрушки.
04
Поки варяться овочі, потрібно в розігріту олію на сковорідці додати дрібно порізану ріпчасту цибулю. Потім додати потерту на тертці моркву та порізаний соломкою буряк. Тушкувати до м'якості буряка. Наприкінці додати томатну пасту. Дати потушкуватися кілька хвилин. Взагалі усі овочі тушкуються 15 хвилин.
05
Після цього додати тушковані овочі до борщу. Потім кинути лавровий лист. Варити ще хвилин п'ять.
06
Готову страву подати до столу, заправивши сметаною та поклавши до кожної миски кілька галушок. Можна зверху посипати січеною зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores