
Біскотті з розмарином і пармезаном
Це класичне італійське печиво. Біскотті в перекладі з італійського "випечене двічі", тому що спочатку випікаються батони з тіста для біскотті, а потім вони нарізаються шматочками і знову запікаються в духовці. Наявність розмарину в рецепті додасть приємний смак пармезанe. Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при смаженні, тушкуванні або запіканні продуктів. За даним рецептом біскотті виходять гостренькими і добре поєднуються з супчиком або білим вином.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dobryk Baking Powder
за смаком
Zelenenka Rosemary 50g
0,5 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.
02
Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.
03
Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.
04
Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores