Оксамитовий суп із цукіні - Image

Оксамитовий суп із цукіні

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.

Ingredients

Цукіні

2 шт.

Масло вершкове

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

1 шт.

Карі

1 ч.л.

Вершки

100 мл.

Бульйон курячий

500 мл.

Preparation steps

01

Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.

02

Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.

03

М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.

04

Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Оксамитовий суп із цукіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua