Азу по-татарськи - Image

Азу по-татарськи

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хоч азу і вважається стравою татарської кухні, в наш час вона поширилася по багатьом різним народам. Таку смачну страву не могли не полюбити люди, тому азу зараз готують у багатьох країнах. А так як кожен намагається внести щось своє, то існує багато змінених рецептів цієї страви. Наш рецепт саме татарського традиційного азу. Яловичину можна спробувати замінити бараниною. При цьому м'ясо потрібно тушкувати з нарізаною кружечками морквою. Особливий смак цій страві надають солоні огірки. Адже в схожі страви на азу огірки не кладуть. Страву таку можна подавати як основну, з грінками, помазаними соусом.

Ingredients

Яловичина

500 г.

Цибуля

2 шт.

Огірки солоні

2 шт.

Картопля

8 шт.

Часник

2 часточки

Томатна паста

2 ст. л.

Лавровий лист

2 шт.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити, нарізати соломкою і обсмажити в олії 10 хвилин.

02

Додати нарізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати 5 хвилин.

03

Дoдати томатну пасту, натерті огірки. Тушкувати під кpишкoю 30 хвилин.

04

В іншій сковороді смажити нарізану соломкою картоплю. Додати сіль, перець, лавровий лист, часник. Перемішати з м'ясом і тушкувати ще 5 хвилин.

05

Посипати зверху посіченою петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Азу по-татарськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua