
Ангельське блюдо з айвою
Воістину традиційну страву англійців можна приготувати, використавши деякі наші традиції та інгредієнти. Так, наприклад, пудинг із айвою. І навіть якщо в Англії пудинг зазвичай готували до різдвяного столу, то ми можемо випікати його хоч кожен день до сімейної вечері. Айва надає всій страві певну терпкість, при цьому не забуваємо і про корисні її властивості. Адже в ній дуже багато різних груп вітамінів і мікроелементів. Дуже багато калію, а варення з айви дуже корисне при гострих захворюваннях кишечника. Така страва порадує вас не тільки своїм приємним ніжним смаком, а й корисними його властивостями. Порадуйте своїх близьких таким десертом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Kyivkhlib Kyiv Rusks
125 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
225 г.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
На дно форми викласти густе варення.Три яйця потрібно розділити на жовтки і білки. Жовтки додати до сухарів. Білки в холодильник. Четверте яйце - до сухарів.
02
Додати цукор 85 г., молоко. Ретельно перемішати.
03
Викласти масу на фруктове пюре. Відправити в духовку на 1 годину при 180°C.
04
Білки дістати з холодильника і збити. Всипати цукор, що залишився, збити. Викласти білкову масу на пудинг і знову відправити його в духовку на 30 хвилин.
05
Через 30 хвилин пудинг дістати і остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores