
Ананас у шоколадній глазурі
Багато хто не раз чув про те, що ананас сприяє швидкому обміну речовин і тому після досить ситного прийому їжі бажано випити ананасовий сік або ж з'їсти кілька часточок самого ананаса. Щоб десерт був не просто смачний, а й корисний, пропонуємо вам рецепт ананаса в шоколадній глазурі. З одного боку, це смачно і дуже солодко. З іншого - корисно. Бо крім зазначеної вище користі, ананас має і ряд інших. Адже як в будь-якому фрукті, в ньому дуже велика кількість вітамінів. Ананас дуже соковитий і солодкий. А що може бути краще натуральної фруктози для організму? Тільки фруктоза з шоколадом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Fresh Cutted Pineapple 200g
10 шт.
Maxim's Dark Chocolate 39g
180 г.
Roshen Bubble White Chocolate 80g
60 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст.л.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду гриль, додати трохи олії, підсмажити шматочки ананасу з кожного боку.
02
Викласти на деко пергаментний папір, зверху шматочки ананаса.
03
Розтопити шоколад, кожен окремо. Вмочити ананас в чорний шоколад, покласти на пергамент, зробити на кожному шматочку зигзагоподібний візерунок із білого шоколаду.
04
Поставити в холодильник, до застигання шоколаду.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores