
Американський пивний суп
Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
400 мл.
Yeast-free Rye Bread 300g
200 г.
Akvulya Still Water 2l
0,5 ст.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.
02
По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.
03
Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores