
Африканський гороховий суп із яблуками
Немає нічого кращого, ніж знайомитися з кращими рецептами різних народів. Адже у світі стільки різних смачних страв, про які ми навіть і не здогадуємося. Ми ж пропонуємо вам розширювати своє коло знань. Почніть з африканського горохового супу. Він зовсім не схожий на ті горохові супи, до яких ми звикли. І нехай вас не лякають яблука в рецепті, вони надають особливий злегка кислий смак. Ви не пошкодуєте, приготувавши такий суп з грінками. Можна навіть розламати їх на маленькі шматочки і покласти зверху на тарілку супу перед подачею. У всякому разі, ця специфічна страва не залишить вас і вашу сім'ю байдужими. Не бійтеся експериментувати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Homemade Butter
3 ст. л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Milupa Green peas Puree 125g
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
3 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
1 пучок
Preparation steps
01
Курячий бульйон довести до кипіння. Додати горошок, варити до готовності, остудити і подрібнити в блендері.
02
Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі. Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в сковороду до цибулі, всипати борошно, перемішати, протушкувати.
03
Додати яблучно-цибульну суміш у суп, довести до кипіння, потім варити 10 хвилин. Додати сіль і перець за смаком. При подачі прикрасити свіжою зеленню і додати вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores